Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en de werkwijze bij bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

205 woningen


Gualdo

Le Marche

Gualdo Le Marche
226 m2 2000 m2 Ref. 4932

Villa/Boerenhuis Dorpshuis Restauratieproject
Casa Penrose is een charmant huis, ruwbouw af, en gelegen op loopafstand van Gualdo. Het is gedeeltelijk gerestaureerd met gebruikmaking van traditionele materialen uit de omgeving. Het bijzondere van de woning is de witte gevel met elegante boogramen wat de woning een bijzonder karakter geeft.

Hoewel het huis dicht bij het stadje ligt, blijft het privé omdat de toegang een goed begaanbare om onverharde weg is; een typische witte landweg - strada bianca.

Het huis moet nog verder worden afgebouwd, wat de mogelijkheid geeft om het huis naar wens af te werken. Het heeft drie verdiepingen.

€ 290.000

Montefalcone

Le Marche

Montefalcone Le Marche
1 Ref. 4912

Appartement/In borgo
Appartamento Falco is een gezellig appartement op de tweede verdieping met uitzicht op het stadje Montefalcone en het oude kasteel.

Het appartement heeft een open woonkamer keuken/eetkamer, met driedubbele glazen Franse deuren die uitkomen op een groot balkon op het zuiden. Het balkon biedt een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels en de Sibillini-bergen.

€ 70.000

Falerone

Le Marche

Falerone Le Marche
580 m2 5000 m2 Ref. 4906

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo Restauratieproject
Villa Barcione is een statig klassiek Italiaanse villa in de buurt van Falerone. Het onroerend goed omvat een hoofdhuis, een tweede huis en een bijgebouw. De gebouwen verkeren structureel in een redelijke staat maar de benodigde restauratiewerken zijn nog behoorlijk van omvang. De volwassen, klassiek aangelegde tuin is goed onderhouden en heeft een aantal olijfbomen en oude, grote bomen die in de zomermaanden voor de nodige schaduw zorgen maar de villa ook een majestueuze uitstraling geven.

€ 350.000
• Verkocht

Barchi

Le Marche

Barchi Le Marche
180 m2 2750 m2 3 Ref. 4902

Villa/Boerenhuis
Het huis van 180 m2 heeft op de begane grond een woonkeuken, woonkamer, hal, toilet, slaapkamer en badkamer en een berging annex wasruimte. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een 2e badkamer. In de tuin staat een houten tuinhuisje. Het solide bakstenen huis, dat door de huidige eigenaar ongeveer 10 jaar geleden volledig is gerestaureerd, bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. Het huis ligt aan het einde van een onverharde weg die in goede conditie verkeert, in een prachtige, vriendelijk heuvelachtige omgeving.

Verkocht € 415.000

Arcevia

Le Marche

Arcevia Le Marche
900 m2 128200 m2 10 Ref. 4890

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Oude gerestaureerde watermolen met bijbehorend groot landgoed met veel privacy op unieke locatie, gesitueerd aan een beek in een vallei aan de rand van het nationale natuurpark ‘Gola della Rossa’. Het betreft een historisch erfgoed met door de eeuwen heen een belangrijke sociale- en economische functie voor de omgeving. Het grote pand met bijgebouw beschikt, naast het eigenaars-appartement, over drie ruime en comfortabele appartementen met elk een eigen keuken en terras.

€ 980.000

Gualdo

Le Marche

Gualdo Le Marche
225 m2 1860 m2 4 Ref. 4854

Villa/Boerenhuis Dorpshuis
Casa Cielo is een prachtig gerestaureerde boerderij met vier slaapkamers. Het biedt een prachtig uitzicht over de heuvels en de middeleeuwse heuveltop stadjes helemaal tot aan de Adriatische Zee en het nationaal natuurpark “Conero”. Het is eenvoudig bereikbaar omdat het langs een hoofdweg ligt en op korte loopafstand van het middeleeuwse stadje Gualdo.

€ 390.000

Ripatransone

Le Marche

Ripatransone Le Marche
450 m2 3000 m2 4 Ref. 4850

Villa/Boerenhuis
Casa Sant'Egidio is een goed en solide gerestaureerde boerderij met een prachtig uitzicht. Het ligt dicht bij het charmante op een heuveltop gelegen Ripatransone. De prachtige Adriatische kust is niet veel verder.

Het huis is op een moderne manier gerestaureerd en is voorzien van alle comfort. Het blijft echter deel trouw aan de tradities van de regio, waaronder bakstenen gevels en houten balken.

€ 420.000

Sant'Angelo in Pontano

Le Marche

Sant'Angelo in Pontano Le Marche
330 m2 600 m2 2 Ref. 4836

Villa/Boerenhuis Dorpshuis
Villa Verdi is een statig huis aan de rand van het stadje Sant'Angelo in Pontano. Het heeft een vloeroppervlakte van 330 m2 verdeeld over drie verdiepingen. De eerste verdieping is volledig afgewerkt en bewoonbaar. De andere twee verdiepingen hebben nog wat werk nodig maar kunnen vrij eenvoudig ook bewoonbaar worden gemaakt.

€ 169.000

Genga

Le Marche

Genga Le Marche
200 m2 7299 m2 2 Ref. 4828

Villa/Boerenhuis
In het “Parco Naturale Regionale Gola della Rossa e di Frasassi” ligt midden in de natuur, aan een geasfalteerde weg, de oude natuurstenen boerderijwoning. De ruime parkeermogelijkheid bij deze woning wordt afgesloten door een elektrisch bedienbaar hek. Op het terrein van 7000 m2 bevindt zich een olijfgaard met circa 60 olijfbomen van verschillende variëteiten.

€ 250.000

Loro Piceno

Le Marche

Loro Piceno Le Marche
170 m2 16000 m2 2 Ref. 4771

Villa/Boerenhuis
Charmante villa gelegen op het Italiaanse platteland midden in de natuur en met een prachtig uitzicht over de heuvels van Le Marche. De villa ligt op 1,6 hectare grond. Er is de mogelijkheid om een ​​zwembad toe te voegen. Onder het balkon van de eerste verdieping is er een portiek, perfect om buiten te eten.

€ 380.000