Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Mocht u niet het huis vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen met u naar het huis dat voldoet aan al uw wensen. Of geef hier uw zoekprofiel aan ons door.

Aanbod en zoeken

198 woningen


Cagli

Le Marche

Cagli Le Marche
70 m2 1 Ref. 3436

Appartement/In borgo
Luxe appartement in complex met 6 appartementen met gemeenschappelijk zwembad en restaurant, en desgewenst faciliteiten voor paarden. Op de begane grond: entree met trap naar slaapverdieping en naar het souterain, woonkamer, keuken, zeer ruim overdekt terras. Op de slaapverdieping: ruime slaapkamer en een badkamer. In het grote souterrain zijn ruimtes voor bijvoorbeeld hobbyruimte, wijnkelder, berging en houtopslag. Het appartement heeft de beschikking over een grote tuin en een gemeenschappelijk zwembad. De omgeving aan de voet van de Apennijnen biedt veel recreatiemogelijkheden.

€ 225.000

Cagli

Le Marche

Cagli Le Marche
150 m2 3 Ref. 3434

Appartement/In borgo
Luxe en royaal appartement in complex met 6 appartementen met gemeenschappelijk zwembad en restaurant en desgewenst faciliteiten voor paarden. Op de begane grond: ruime entreehal, woonkamer met vide, woonkeuken met aansluitend een ruim overdekt terras, een badkamer/gastentoilet. Op de slaapverdieping: 2 ruime slaapkamers en een badkamer. In het grote souterrain zijn ruimtes voor bijvoorbeeld hobbyruimte, wijnkelder, berging en houtopslag. Het appartement heeft de beschikking over een grote privé tuin en een groot gemeenschappelijk zwembad. De omgeving aan de voet van de Apennijnen biedt veel recreatiemogelijkheden.

€ 325.000

Barchi

Le Marche

Barchi Le Marche
170 m2 2200 m2 3 Ref. 3433

Villa/Boerenhuis
Fraai gerestaureerde vrijstaande boerenwoning in glooiend heuvellandschap, voorzien van alle comfort. Het huis ligt op een niet geïsoleerde plek in de nabijheid van leuke stadjes en dorpjes. Begane grond: open woonkeuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, gastentoilet, berging. Op de 1e verdieping: 2e woonkamer, open keuken, groot dakterras, 2 slaapkamers en een badkamer. Rondom het huis is een royale en comfortabele portico gerealiseerd. In de zorgvuldig aangelegde tuin: het fraaie zwembad en een schuur. Het huis is voorien van alle moderne technieken en is airconditioned.

€ 480.000

Montesecco

Le Marche

Montesecco Le Marche
280 m2 15000 m2 3 Ref. 3432

Appartement/In borgo
Luxe en royaal appartement met twee gastenverblijven, dat onderdeel is van een complex van 5 appartementen met gemeenschappelijk zwembad en buitenkeuken. Het ligt een half uur van de Adriatische kust met haar prachtige zonnige stranden en 45 minuten van de luchthaven van Ancona . Op de begane grond bevinden zich een overdekte ingang, entreehal, ruime woonkamer, royale eetkamer, gedeeltelijk open keuken, gastentoilet, werkkamer/tv-kamer, master bedroom, een riante badkamer en een groot terras. De 2 gastenverblijven met elk een eigen badkamer zijn op de 1e verdieping.

€ 710.000

Montesecco

Le Marche

Montesecco Le Marche
120 m2 15000 m2 2 Ref. 3431

Appartement/In borgo
Vrijstaande appartement met panoramisch uitzicht op de Marchiaanse heuvels en direct zicht op het zwembad, dat onderdeel is van een complex van 5 appartementen met gemeenschappelijk zwembad en buitenkeuken. Het ligt een half uur van de Adriatische kust met haar prachtige zonnige stranden en 45 minuten van de luchthaven van Ancona. Op de begane grond: entree met hal, woonkamer met vide, open keuken, ruime slaapkamer met eigen badkamer en 2e badkamer. Op de verdieping, in de vide van de woonkamer, bevindt zich een 2e tweepersoons slaapplaats.

€ 365.000

Montesecco

Le Marche

Montesecco Le Marche
95 m2 15000 m2 1 Ref. 3430

Appartement/In borgo
Loft op de 2e verdieping met fenomenaal uitzicht dat bij helder weer tot aan de zee reikt, in een complex van 5 luxe appartementen met gemeenschappelijk zwembad en buitenkeuken. Het ligt een half uur van de Adriatische kust met haar prachtige zonnige stranden en 45 minuten van de luchthaven van Ancona. Het bestaat uit een eigen trapopgang naar de 2e verdieping, een ruime woonkamer met slaapgedeelte, een badkamer en privéterras in de tuin. Het appartement kan eventueel tijdelijk worden uitgebreid met 2 gastenverblijven op de 1e verdieping.

€ 210.000

Montesecco

Le Marche

Montesecco Le Marche
150 m2 15000 m2 2 Ref. 3429

Appartement/In borgo
Ruim appartement met veel privacy en intiem terras in een complex van 5 luxe appartementen met gemeenschappelijk zwembad en buitenkeuken. Het ligt een half uur van de Adriatische kust met haar prachtige zonnige stranden en 45 minuten van de luchthaven van Ancona. Op de begane grond: woonkeuken, woonkamer, riante hal met trap naar de verdieping. Op de verdieping: royale overloop, 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers.

€ 390.000

Montesecco

Le Marche

Montesecco Le Marche
105 m2 15000 m2 2 Ref. 3428

Appartement/In borgo
3-kamer appartement dat onderdeel is van een complex van 5 luxe appartementen met gemeenschappelijk zwembad en buitenkeuken. Het ligt een half uur van de Adriatische kust met haar prachtige zonnige stranden en 45 minuten van de luchthaven van Ancona. Op de begane grond: woon-/eetkamer annex open keuken, trap naar de verdieping. Op de verdieping: 2 slaapkamers en 1 badkamer. Aansluitend op de woonkamer is een zonnig terras op het zuiden met zicht op de omliggende heuvels en op de 's-winters met sneeuw bedekte bergen op de achtergrond.

€ 295.000

Recanati

Le Marche

Recanati Le Marche
300 m2 3700 m2 5 Ref. 3427

Villa/Boerenhuis
Villa Rosario is een volledig gerestaureerde 200 jaar oude boerderij gelegen bovenop een heuveltop, met een fraaie 360-graden en kleurrijk uitzicht. De villa heeft een vlakke tuin land met een totale oppervlakte van 3.760 m2, het huis heeft een totaal grondoppervlakte van ongeveer 300 m2 (met 4 +1 slaapkamers) en het 12-meter lange zwembad.

€ 580.000

Colmurano

Le Marche

Colmurano Le Marche
140 m2 5000 m2 3 Ref. 3425

Villa/Boerenhuis
Villino Gattari is een huis wat vrijwel af is. Er hoeft alleen nog maar een keuken worden geplaats, iets op de nu nog betonnen vloer, misschien het plaatsen van een paar tussenmuren en dan nog wat verven. Niet alleen binnen moet het huis nog geverfd worden maar ook nog buiten. Het is dus een perfect huis voor iemand die toch nog zijn eigen stempel op een huis wilt zetten zonder zware structurele ingrepen.

€ 300.000