Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Mocht u niet het huis vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen met u naar het huis dat voldoet aan al uw wensen. Of geef hier uw zoekprofiel aan ons door.

Aanbod en zoeken

185 woningen


Piticchio

Le Marche

Piticchio Le Marche
1986 m2 4 Ref. 3412

Restauratieproject
Deze voormalige te restaureren boerderij heeft vanuit het huis een prachtig uitzicht door de bijzondere boogpoort. Op de woonverdieping van 130 m2, die via deze poort vanaf tuinniveau toegankelijk is, zijn zes kamers. De onderste verdieping (voormalige stallen) is 110 m2 en kan worden ontwikkeld als een tweede appartement met eigen terras, evenals een studio of werkplaats. Op hetzelfde terrein is een bijgebouw van 45m2 dat geschikt zou zijn als garage, maar ook eventueel als gastappartement. De toegang is via een ‘strada bianca’ aan de achterkant van het huis. Dit is een lokale weg, dus er is geen doorgaand verkeer. De eiken dakbalken zijn al behandeld, het dak is in 2005 geïsoleerd en nieuw gelegd en er zijn een aantal noodzakelijke structurele werkzaamheden verricht. Beide vloeren moeten worden vernieuwd. Elektriciteit is beschikbaar en de watertoevoer kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

€ 70.000

Corinaldo

Le Marche

Corinaldo Le Marche
240 m2 2000 m2 6 Ref. 3405

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Royale gerestaureerde boerenwoning met afzonderlijk guest house op prachtige en rustige lokatie, niet ver van strand en luchthaven en vijf minuten van het prachtige ommuurde stadje Corinaldo met leuke restaurants.

Het eigendom bestaat uit een hoofdwoning met drie appartementen, een afzonderlijk 2+2-persoons gastenverblijf en een vrijstaande garage. Op de begane grond van de hoofdwoning bevindt zich het ruim opgezette en moderne eigenaars-appartement met entree, woonkamer, keuken, berging en royale slaapkamer en badkamer. Dit appartement heeft een grote portico waar het in de zomer goed toeven is. Op de verdieping, die bereikbaar is via een stenen buitentrap, bevinden zich een 4-persoons én een 2-persoons appartement met elk eigen keuken en badkamer. Indien gewenst kunnen twee of alle drie appartementen worden samengevoegd tot één royale woning met vijf slaapkamers en twee of drie badkamers. Het eveneens gerestaureerde guest house, dat op 10 meter van het hoofdhuis staat, is bijzonder smaakvol en sfeervol vormgegeven en ingericht. Het bestaat uit een ruime woonkeuken met vide waarop extra slaapgelegenheid is, een slaapkamer en een badkamer. Het heeft een eigen overdekte portico een eigen toegang tot het terrein met parkeergelegenheid en biedt veel privacy. De vrijstaande garage biedt plaats aan 1 auto. In dit gebouw is ook de technische ruimte waarin onder andere de verwarming en warmwatervoorziening zijn geplaatst.

€ 800.000

Massa Fermana

Le Marche

Massa Fermana Le Marche
260 m2 4 Ref. 3397

Dorpshuis
Te koop in Le Marche; een compleet gerestaureerde palazzo gelegen in het historisch stadscentrum met vier verdiepingen, vier slaapkamers. Met uitzicht op zee en bergen.

€ 650.000

Carassai

Le Marche

Carassai Le Marche
375 m2 16400 m2 Ref. 3363

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo Restauratieproject
Podere Pallottini is een grote, gedeeltelijk gerestaureerde boerderij te koop in Le Marche met 16,4 hectare grond. Het ligt gelegen buiten het charmante bergtopstadje Carassai. Het boerenhuis is momenteel ongeveer ruwbouw af en een flink deel van het restauratiewerk is al gedaan.

€ 390.000

Porto Potenza Picena

Le Marche

Porto Potenza Picena Le Marche
130 m2 240 m2 3 Ref. 3361

Appartement/In borgo Dorpshuis
Te Koop in Le Marche. Drie slaapkamer "klasse A" penthouse met dakterras en zeezicht. Gebouwd met behulp van de hoogstaande energiebesparende technologieën.

€ 355.000

San Lorenzo in Campo

Le Marche

San Lorenzo in Campo Le Marche
700 m2 4450 m2 6 Ref. 3360

Villa/Boerenhuis Dorpshuis B&B/Agriturismo
Voormalig wijnhuis met een fantastische tuin aan de rand van een mooi oud stadje. Op de begane grond bevinden zich de entree, de woonkamer, een grote eetkamer, een 2e woonkamer met open haard, een garage, een badkamer en de ruime keuken. Vanuit de keuken bereikt men het heerlijke overdekte terras aan de achterzijde van het huis met prachtig zicht op de tuin. Op de verdieping, die bereikbaar is via het statige royale trappenhuis, bevinden zich 6 slaapkamers en 2 badkamers. Op de zolderverdieping zijn 3 niet afgewerkte ruimtes. In het souterrain dat op tuinniveau ligt is een grote 2e garage en technische ruimte, een grote cantina met open haard en pizza oven, 2 gemetselde wijn-fermentatie-tanks, een prachtig groot houten wijnvat. Diverse vloeren in het huis zijn voorzien van mooi gedecoreerd tegelwerk naar Italiaanse traditie. Achter het huis bevindt zich de grote tuin met enkele wijnstokken, olijfbomen en fruitbomen. Er is voldoende ruimte voor een zwembad. Voor de aanleg hiervoor is al een vergunning aanwezig. Het pand bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

€ 480.000

San Lorenzo in Campo

Le Marche

San Lorenzo in Campo Le Marche
280 m2 250 m2 4 Ref. 3296

Villa/Boerenhuis Dorpshuis
Moderne, kwalitatief hoogwaardig afgewerkte, 2-onder-1-kap woning aan de rand van een oud stadje. Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken met directe toegang tot de tuin en het terras en de zithoek met 'open' haard en het gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met balkon en een badkamer. Op de zolderverdieping, die als gastenverblijf kan worden ingericht, bevinden zich twee ruimtes en de voorbereidde keukenplek en badkamer. In het royale souterrain/garage met ruimte voor 2 auto’s, bevindt zich een badkamer/wasruimte. De afwerking van de woning is van hoge kwaliteit.

€ 380.000

Penna San Giovanni

Le Marche

Penna San Giovanni Le Marche
400 m2 20000 m2 Ref. 3257

B&B/Agriturismo Restauratieproject
Te koop, een te restauren boerderij met veel mogelijkheden om te ontwikkelen; B&B, Agriturismo, appartementen etc. Er zijn bouwplannen beschikbaar.

€ 200.000

Ripe San Ginesio

Le Marche

Ripe San Ginesio Le Marche
230 m2 3000 m2 2 Ref. 3235

Villa/Boerenhuis
Goed gerestaureerd huis met veel luxe en comfort. Eenvoudig om te bouwen naar drie appartementen met eigen ingang vanaf buiten. Geweldig uitzicht.

€ 390.000

San Ginesio

Le Marche

San Ginesio Le Marche
186 m2 3000 m2 Ref. 3234

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Een recent als casco gebouwde villa met een adembenemend uitzicht op het Sibillini gebergte te koop in Le Marche. Inclusief ruwbouw zwembad. De woning dient afgebouwd te worden en kan naar eigen inzicht worden ingedeeld en afgewerkt.

€ 480.000