Webinar 'Kopen in Italië'

In samenwerking met de Second Home beurs en het magazine De Smaak van Italië organiseren wij een webinarserie over het kopen van een huis in Italië.

Agenda

deel 1: 4 februari 2021 om 19.30
De voorbereiding, het koopproces, Italië t.o.v. andere landen, financiering en bijkomende kosten.

deel 2: 25 maart 2021 om 19.30
Noord- en midden Italië: hoe ziet de markt eruit, welke huizen vindt je er en op welke prijzen moet je rekenen?

deel 3: data volgen nog
Aparte kleinere 'inloopsessies' per gebied waarbij in detail ingegaan zal worden op het gebied, de unieke kenmerken, de markt in het gebied, type woningen: wat kun je er kopen? Wat koop je er niet? Voorbeelden van woningen en budgetten: waar moet je op rekenen bij aankoop.

Mini-enquête

Heeft u de webinars bekeken? We zouden het zeer op prijs stellen als u een kleine mini-enquête zou willen invullen. Dit is anoniem en de resultaten stellen ons in staat om u in de toekomst van nog betere informatie te voorzien. Klik hier om de enquête te starten (tijdsduur 2 minuten).

Afleveringen nogmaals bekijken

Als u niet in de gelegenheid bent geweest om de eerste twee afleveringen 'live' bij te wonen, kunt u deze hieronder nogmaals bekijken.

Deel 1: De voorbereiding, het koopproces, Italië t.o.v. andere landen, financiering en bijkomende kosten.

Deel 2: Noord- en midden Italië: hoe ziet de markt eruit, welke huizen vindt je er en op welke prijzen moet je rekenen?

Heeft u vragen of wilt met ons spreken?

Als u aanvullende vragen heeft of met ons wilt spreken over een van de in het webinar behandelde onderwerpen, dan kunt u altijd een afspraak voor een online kennismakingsgesprek met ons maken. Dat kan via deze link. U kunt ook altijd kijken op onze pagina met veel gestelde vragen.

Verdere stappen?

Als u wilt dat wij u vrijblijvend een selectie woningen toesturen die binnen uw voorkeuren passen, geeft u dan via deze link uw zoekprofiel aan ons door.

U kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch contact met ons opnemen. Via deze link kunt u onze contactgegevens inzien. Of anders ontmoeten we u graag op een van de Second Home beurzen waar wij aanwezig zullen zijn!

 

second home exhibition1            logo dSvI

Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?