Wat kan ItaliaCasa voor u betekenen?

ItaliaCasa is de echte Italië specialist. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van onroerend goed in Italië kunnen we u op vele manieren van dienst zijn:

Aankoop van Onroerend Goed in Italië

ItaliaCasa beschikt over aanbod van kwaliteitsobjecten in diverse prijsklassen in de mooiste delen van Italië. Van eenvoudige huizen aan de rand van eeuwenoude dorpjes, appartementen, en villa's tot woonboerderijen. Dicht bij de kust, of juist meer in het binnenland. Volledig gerenoveerd, nieuwbouw of nog te restaureren. In het Noorden, Midden of Zuiden van het land. De keuze is aan u. Klik hier voor meer informatie of klik hier om direct het meest actuele aanbod te bekijken.

Aankoopbegeleiding.

Wilt u een woning aankopen die u gevonden hebt op een website of bij een collega makelaar? In veel gevallen kunnen wij u van dienst zijn mits u de juiste 'spelregels' volgt. Desgewenst assisteren wij u als aankoopmakelaar als u ons het eerste contact laat leggen met de collega makelaar. ItaliaCasa beschikt over ervaren medewerkers met en juridische achtergrond en wij zijn geregistreerd en bevoegd Italiaans makelaar. Klikt u hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Verkoop van uw woning in Italië.

Beschikt u al over een huis in Italië en wilt u dit verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar goede huizen, projecten of appartementen die wij aan onze klanten kunnen voorstellen. Klik hier voor meer informatie.

Zoekopdrachten.

Indien u specifieke wensen heeft kan ItaliaCasa ook een zoekopdracht voor u uitvoeren. Doel hierbij is een of meerdere objecten voor u te vinden die voldoen aan een vooraf met u vastgesteld eisenpakket. Wij voeren deze opdrachten uit in heel Italië op basis van vooraf met u overeengekomen criteria. Klik hier voor meer informatie en geef uw zoekprofiel alvast aan ons door.

Begeleiding bij bouw en verbouw.

Verbouw of afbouw van een via ons aangekochte woning hoeft geen zenuwslopend proces te zijn. In veel van de gebieden waar ItaliaCasa zelf is vertegenwoordigd, kunnen wij u hierbij helpen. Klik hier voor meer informatie.

Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?