Wat kan ItaliaCasa voor u betekenen?

ItaliaCasa is de echte Italië specialist. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van onroerend goed in Italië kunnen we u op vele manieren van dienst zijn:

Verkoop van Onroerend Goed in Italië

ItaliaCasa beschikt over aanbod van kwaliteitsobjecten in diverse prijsklassen in de mooiste delen van Italië. Van eenvoudige huizen aan de rand van eeuwenoude dorpjes, appartementen, en villa's tot woonboerderijen. Dicht bij de kust, of juist meer in het binnenland. Volledig gerenoveerd, nieuwbouw of nog te restaureren. In het Noorden, Midden of Zuiden van het land. De keuze is aan u. Het aanbod van onroerend goed wordt door ons geselecteerd op zaken als kwaliteit, prijs, bouwkundige staat en andere criteria. Het wisselt regelmatig en wordt voortdurend uitgebreid. Klik hier voor het meest actuele aanbod. Naast het aanbod dat u op de website kunt vinden, beschikken wij vaak over objecten die nog niet op de site zijn opgenomen. Het is daarom altijd goed om ons te laten weten wat u zoekt als u concrete stappen wilt nemen.

Verkoop van uw huis in Italië.

Beschikt u al over een huis in Italië en wilt u dit verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar goede huizen, projecten of appartementen die wij aan onze klanten kunnen voorstellen. Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding bij bouw en verbouw.

Verbouw of afbouw van een via ons aangekochte woning hoeft geen zenuwslopend proces te zijn. In veel van de gebieden waar ItaliaCasa zelf is vertegenwoordigd, kunnen wij u hierbij helpen. Klik hier voor meer informatie.

Aankoopbegeleiding.

Wilt u een woning aankopen via een lokale makelaar? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Desgewenst assisteren wij u als aankoopmakelaar. ItaliaCasa beschikt over ervaren medewerkers met en juridische achtergrond en wij zijn geregistreerd en bevoegd Italiaans makelaar. Klikt u hier voor meer informatie.

Zoekopdrachten.

Indien u specifieke wensen heeft kan ItaliaCasa ook een zoekopdracht voor u uitvoeren. Doel hierbij is een of meerdere objecten voor u te vinden die voldoen aan een vooraf met u vastgesteld eisenpakket. Wij voeren deze opdrachten uit in heel Italië op basis van vooraf met u overeengekomen criteria. Neem voor meer informatie contact met ons op of geef uw zoekprofiel alvast aan ons door.

Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?