Verkoop van uw woning

Beschikt u over een huis in Italië en wilt u dit verkopen? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn indien uw woning beantwoord aan onze hoge kwaliteitseisen en deze zich bevindt in de regio's Toscane, Umbria, Le Marche, noord-Lazio, Liguria, Lago Maggiore, Lago di Como, Lago di Garda, Piemonte en Südtirol.

Als het huis binnen ons portfolio past, kan het opgenomen worden in ons bestand en begeleiden wij u bij het gehele verkoopproces. Desgewenst staan wij u tevens bij met een waardebepaling die door ons team of een van onze lokale partnerkantoren kan worden uitgevoerd. De tarieven die wij voor de verkoop van uw woning hanteren zijn marktconform waarbij u kunt rekenen op onze volle professionele inzet en begeleiding in het Nederlands. Onze Italiaanse vestiging is bevoegd en geregistreerd makelaar in Italië waardoor wij beschikken over alle relevante vakkennis om een verkooptransactie optimaal te begeleiden.

Om te beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn maken wij gebruik van een informatieformulier dat u kunt openen door op onderstaande button te klikken. Dat is altijd de eerste stap om een mogelijke verkoop via ItaliaCasa te onderzoeken. U kunt daarbij tevens onze brochure voor verkopende huiseigenaren aanvragen. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op indien wij mogelijkheden zien om uw woning te verkopen. Wij verzoeken vriendelijk om geen telefonisch contact met ons op te nemen maar altijd eerst dit formulier te gebruiken.

Informatieformulier verkoop