Verkoop van uw woning

Beschikt u over een woning in Italië en wilt u die verkopen? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn indien uw woning beantwoordt aan onze hoge kwaliteitseisen en deze zich bevindt in de regio's Toscane, Umbria, Le Marche, noord-Lazio, Liguria, Lago Maggiore, Lago di Como, Lago di Garda, Piemonte, Puglia, Sardinië, de Amalfitaanse kust of in de Dolomieten.

Als het huis binnen ons portfolio past, kunnen wij een verkoopopdracht uitvoeren en begeleiden wij u bij het gehele verkoopproces. De tarieven die wij voor de verkoop van uw woning hanteren zijn marktconform waarbij u kunt rekenen op onze volle professionele inzet en begeleiding in het Nederlands. ItaliaCasa Srls is verantwoordelijk voor het in verkoop nemen en is bevoegd en geregistreerd makelaar in Italië waardoor u kunt vertrouwen op onze vakkennis om een verkooptransactie optimaal te begeleiden.

Om te beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn maken wij gebruik van een informatieformulier dat u kunt openen door op onderstaande button te klikken. Dat is altijd de eerste stap om een mogelijke verkoop via ItaliaCasa te onderzoeken. Wij vragen u ons ook een goed beeld te geven van de legale situatie van uw woning: Is de woning volledig gebouwd volgens afgegeven bouwvergunningen en komt de werkelijke toestand van de woning volledig overeen met de kadasterplattegronden en de kadasterkaart? Of dient er nog een aantal zaken gedaan te worden zoals het bijwerken van kadasterkaarten en het (achteraf) legaliseren van onderdelen van de woning. Voor meer informatie over de eisen die de Italiaanse wet aan uw woning stelt klik hier. Indien u twijfelt of uw woning voldoet aan alle wettelijke en kadastrale eisen raden wij u sterk aan door een geometra een statusrapport (relazione tecnica) te laten opmaken.

U kunt bij het invullen van de module tevens onze brochure voor verkopende huiseigenaren aanvragen. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op indien wij mogelijkheden zien om uw woning te verkopen.

Bij het presenteren van uw woning verzoeken wij vriendelijk om geen telefonisch contact met ons op te nemen of separate emails te sturen maar altijd eerst dit formulier te gebruiken.

Informatieformulier verkoop