Aankoop

ItaliaCasa beschikt over aanbod van kwaliteitsobjecten in diverse prijsklassen in de mooiste delen van Italië. Van eenvoudige huizen aan de rand van eeuwenoude dorpjes, appartementen, en villa's tot woonboerderijen. Dicht bij de kust, of juist meer in het binnenland. Volledig gerenoveerd, nieuwbouw of nog te restaureren. In het Noorden, Midden of Zuiden van het land. De keuze is aan u. Het aanbod van onroerend goed wordt door ons team zorgvuldig geselecteerd op zaken als kwaliteit, prijs, bouwkundige staat, legaliteit en andere criteria. Het wisselt regelmatig en wordt voortdurend uitgebreid.

Wij kennen de huizen en de markt

ItaliaCasa gelooft in de combinatie van noord-Europese mentaliteit en lokale aanwezigheid. Wij kennen wij vrijwel alle aangeboden huizen en projecten zelf. Dit maakt ons bedrijf zo uniek: de klant wordt tijdens iedere bezichtiging en de aankoop door deskundige adviseurs bijgestaan die Nederlands spreken en het gebied, de huizen en de markt kennen! Klik hier voor het meest actuele aanbod. Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons voor u zoeken. Neemt u hiervoor contact met ons op en start alvast met het doorgeven van uw zoekprofiel. Naast het aanbod dat u op de website kunt vinden, beschikken wij vaak over objecten die nog niet op de site zijn opgenomen.

Complete begeleiding

De aankoop van een tweede huis in het buitenland is vaak een realisatie van een lang gekoesterde droom. Maar hoe verloopt de aankoop zonder problemen? Geen zorgen, wij begeleiden u vanaf het moment van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de Italiaanse notaris. Onze jarenlange ervaring als bevoegd Italiaans makelaar werkt hierbij in uw voordeel! Wij zijn in Italië geregistreerd en erkend als makelaar waardoor we altijd over de meest actuele kennis beschikken. En ook na de aankoop kunt u een beroep op ons blijven doen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van property management services die wij in meerdere gebieden kunnen aanbieden voor onze cliënten.

U vindt zelf een woning

Het beste laat u ons voor u zoeken. Wij kennen de markt, de gebieden en de huizen en beschikken over een uitgebreid netwerk in veel Italiaanse regioni. Maar ook indien u zelf een huis heeft gevonden bij een andere (Italiaanse) makelaar kunt u in veel gevallen een beroep op onze begeleiding doen. Het is wel belangrijk om enkele belangrijke spelregels in acht te houden omdat de Italiaanse makelaardij anders georganiseerd is dan bijv. de Nederlandse. In bepaalde gevallen kunnen wij u dan zonder meerkosten onze volledige begeleiding bieden. Klikt u hier voor meer informatie.

Om onze informatiebrochure 'De aankoop van uw huis in Italië' te downloaden klik hier.

 

Alle hier beschreven bemiddelingsdiensten worden uitgevoerd door ItaliaCasa Srls.

Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?