Over Ons

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 marktleider in de Benelux: onroerend goed in Italië. Of het nu gaat om een ‘second home’ of een eerste woning als u emigreert, bij ItaliaCasa bent u aan het juiste adres. Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan we in een groot deel van het land voor u klaar. Ons team bestaat uit juristen, bouwkundigen, ingenieurs, een architect en wij zijn in Italië officieel erkend en bevoegd als makelaar. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Italiaanse vereniging van makelaars, de FIAIP. Een groter kennisniveau treft u niet in de markt. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en vertegenwoordigingen op 10 plaatsen in Italië beschikken we over een uitgebreid netwerk en begeleiden we onze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met onze services op het gebied van property management en bouwbegeleiding.

Waarom kiezen voor ItaliaCasa?

Wij spreken uw taal en begrijpen uw wensen. Op internet zijn veel tussenpersonen en portals te vinden die buitenlands onroerend goed aanbieden. Vaak ontbreekt het daarbij aan kennis van de Italiaanse onroerend goed markt en het rechtsstelsel waardoor er van deskundige begeleiding geen sprake kan zijn. ItaliaCasa kent alle aangeboden objecten zelf en stelt haar portfolio samen met de wensen van Noord-Europese huizenkopers in het achterhoofd. We begeleiden vervolgens het complete koopproces. Dat vereist specifieke kennis die wij als officieel in Italië geregistreerd en erkend makelaarskantoor in eigen huis hebben. Alle vergunningen, kadastrale, juridische en eigendomsaspecten worden goed in kaart gebracht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het doel? een geslaagde en zorgenvrije aankoop!

Benieuwd naar onze aanpak?

Weet u al wat en waar u zoekt? Laat het ons weten zodat we samen de eerste stappen van de zoektocht kunnen vormgeven. Weet u het nog niet, maar weet u wel dat het Italië gaat worden? Laat ons meedenken en u adviseren over hetgeen bij uw wensen en uw budget past. In beide gevallen kunt u starten met een oriëntatie op de website. Maar u kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. Wat ú het prettigst vindt, wij staan graag op verschillende manieren voor u klaar. Altijd op basis van uw wensen, nooit opdringerig of ongevraagd. Heeft u zelf al iets op het oog bij een lokale makelaar? Ook in dat geval kunt u ons inschakelen als u ons het eerste contact laat leggen.

 

FIAIP logo1klein                                 biv small

Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?