Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Mocht u niet het huis vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen met u naar het huis dat voldoet aan al uw wensen. Of geef hier uw zoekprofiel aan ons door.

Aanbod en zoeken

39 woningen


Costigliole d ' Asti

Piemonte

Costigliole d ' Asti Piemonte
460 m2 10500 m2 5 Ref. 3348

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Een uitnodigende, onlangs gerenoveerde B & B met meer dan 1 hectare eigen grond is gevestigd op een indrukwekkende panoramische en eenvoudig bereikbare locatie. De oude, gerestaureerde "L" vormige boerderij ligt aan de rand van een gehucht en herbergt de huidige B & B. Het totale vloeropp...

€ 410.000

Torre Bormida

Piemonte

Torre Bormida Piemonte
602 m2 8000 m2 4 Ref. 3347

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo Restauratieproject
Zeer grote typische Piemontese L-vormige grotendeels gerestaureerde boerderij in de Bormida Vallei op ongeveer 8 km van Cortemilia en iets meer dan 50 km van de Ligurische Zee. De boerderij is kortgeleden gerenoveerd met het gebruik van hoogwaardige materialen. Het bewoonbare gedeelte is verdeeld in twee appartementen die met elkaar verbonden zijn door een interne trap. Uitstekend voor kleine toeristische accommodatie zoals een B&B.

€ 180.000

Monforte d ' Alba

Piemonte

Monforte d ' Alba Piemonte
300 m2 6000 m2 6 Ref. 3346

Villa/Boerenhuis
Mooie gerestaureerde boerderij met zwembad en schitterend uitzicht, vlakbij Monforte d'Alba in de bekende Barolo wijnstreek. Het zwembad met lekker terras ligt aan de westelijke kant van het huis en biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten van lange zomeravonden en het unieke uitzicht op de Alpen.

€ 675.000

Gorzegno

Piemonte

Gorzegno Piemonte
360 m2 3425 m2 5 Ref. 3345

Villa/Boerenhuis
Huis in lokale Langa steen met mooi uitzicht op het glooiende landschap. Het is een oude gerenoveerde boerderij in een klein bergdorpje, ongeveer 4,5 km van het dorp Gorzegno. Het huis bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een keuken, een woonkamer, een studeerkamer, een toilet en een garage. Op de eerste verdieping een lichte gang, drie slaapkamers en twee badkamers. Op de zolderverdieping zijn ook nog twee kamers en een badkamer. Alles is zeer goed onderhouden en comfortabel. Buiten heeft het huis een tuin met een panoramisch terras en ook is er een moestuin. De nabijheid van de Ligurische kust en de skipistes van de Maritieme Alpen maken dit object nog gewilder!

€ 325.000

Bossolasco

Piemonte

Bossolasco Piemonte
210 m2 8000 m2 3 Ref. 3344

Villa/Boerenhuis
Modern gerestaureerde boerderij op een paar kilometer van het mooie dorp Bossolasco. Het huis is omgeven door groen en ligt op een terrein dat is opgebouwd uit terrassen met karakteristieke oude stenen muren. Het huis is het resultaat van een recente renovatie en heeft een moderne uitstraling met eigentijds comfort. De begane grond is verdeeld in een woonkamer, keuken en badkamer. De open trap leidt naar de eerste verdieping die is verdeeld in twee kamers, waarvan een met een overdekt terras, badkamer en studeerkamer eventueel om te bouwen tot een derde slaapkamer. Er is een bijgebouw met overdekte buiten living en garage.

€ 550.000

Monchiero

Piemonte

Monchiero Piemonte
352 m2 1550 m2 3 Ref. 3343

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Karakteristieke op te knappen boerderij gelegen in een klein en pittoresk gehuchtje tussen Monforte d'Alba en Monchiero, met uitzicht op het kasteel van Novello. De boerderij dateert uit het einde van de achttiende eeuw en is structureel in goede staat en heeft een nieuw dak. Er zijn zodoende geen structurele maatregelen nodig. Biedt veel mogelijkheden!

€ 190.000

Bosia

Piemonte

Bosia Piemonte
280 m2 5000 m2 4 Ref. 3342

Villa/Boerenhuis
In het rustige dorpje Bosia ligt deze zonnige villa met grote tuin en zwembad. De villa heeft 2 verdiepingen waarvan de begane grond een grote garage, relaxruimte, een badkamer en een wasruimte herbergt. De eerste verdieping is bereikbaar middels een interne en een externe trap een heeft een grote woonkamer met 2 panoramische ramen, een woonkeuken, een badkamer en 4 grote slaapkamers. Door de keuken kom je via een portiek in de ruime tuin met jeu-de-boules baan, BBQ en zwembad. De woning is zeer goed onderhouden. De eerste voorzieningen zoals winkels bevinden zich op loopafstand van de woning.

€ 230.000

Cravanzana

Piemonte

Cravanzana Piemonte
152 m2 3000 m2 1 Ref. 3340

Villa/Boerenhuis Dorpshuis
Dit leuke, karaktervolle huis is gelegen in de Alta Langa, niet ver van Alba op een rustige locatie in het bos. Het is zorgvuldig gerestaureerd waarbij de oorspronkelijke structuur in Langa steen is getransformeerd in een aangenaam vakantiehuis. Het bestaat uit: Keuken met grote open haard, grote slaapkamer, badkamer, klein appartement op de begane grond en kelder. Leefruimte ca. 80 m². Direct naast het huis bevindt zich nog een ruim stenen gebouw dat nog verbouwd kan worden tot extra woonruimte of gastenverblijf van ca. 72 m². Liefdevol onderhouden tuin met veel planten en bloemen van ca. 3.000 vierkante meter.

€ 105.000

La Morra

Piemonte

La Morra Piemonte
290 m2 3800 m2 4 Ref. 3339

Villa/Boerenhuis
Prachtige gerestaureerde karakteristieke boerderij met panoramisch uitzicht op iets meer dan 1 km van La Morra in de bekende Barolo wijnstreek. Grote living met open haard en grote gezellige en goed geoutilleerde woonkeuken. In het hoofdhuis zijn drie slaapkamers en er is een apart gasten verblijf met vierde slaapkamer en badkamer. Groot panoramisch terras met uitzicht op de Alpen.

€ 590.000

Castelletto d ' Erro

Piemonte

Castelletto d ' Erro Piemonte
200 m2 10000 m2 2 Ref. 3331

Villa/Boerenhuis
Eenvoudig, in natuursteen gebouwd huis op een adembenemende locatie dichtbij het dorp. Het huis is enige tijd geleden op een eenvoudige wijze gerenoveerd, maar zou met een liefdevol uitgevoerde renovatie getransformeerd kunnen worden in een fraaie 'casa di campagna'. Op dit moment zijn er 2 slaapkamers, maar er kunnen er meer gerealiseerd worden. Er is ook een zwembad.

€ 170.000