Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

61 woningen


Stresa

Lago Maggiore

Stresa Lago Maggiore
73 m2 140 m2 2 Ref. 5719

Appartement/In borgo
Appartement in de heuvels van Stresa met spectaculair uitzicht op het Lago Maggiore. Het appartement bevindt zich in een kleine privéwoning die uit drie appartementen bestaat. Het complex is van zeer recente bouw, de moderne structuur met grote terrassen heeft een mooie afwerking.

€ 550.000

Loazzolo

Piemonte

Loazzolo Piemonte
80 m2 2 Ref. 5685

Appartement/In borgo
Il Castellino is een boetiekappartementencomplex met 12 prachtige appartementen op een strategische locatie in Piemonte, inclusief volledig ingerichte keukens en hoogwaardige afwerking. Alle 12 zijn scherp geprijsde appartementen met 2 slaapkamers, een eigen wijnkelder, privégarage of carport, gemeenschappelijk zwembad en groene zones. Il Castellino ligt midden in het wijngaardlandschap van Piemonte in het noordwesten van Italië. Piemonte staat bekend om wijnen van wereldklasse, witte truffel en IGP-hazelnoten; om maar een paar dingen te noemen en het is zeer goed gelegen met luchthavens, de Italiaanse Rivièra en de Alpen dichtbij.

€ 170.000

Lesa

Lago Maggiore

Lesa Lago Maggiore
100 m2 3 Ref. 5671

Appartement/In borgo
In het centrum van Lesa, met uitzicht op het Lago Maggiore, volledig gerenoveerd appartement in een karakteristiek historisch huis. Gelegen op de eerste verdieping, zonder lift, bereikbaar via een comfortabele trap. Intern is het met smaak ingericht.

€ 290.000

Nebbiuno

Lago Maggiore

Nebbiuno Lago Maggiore
155 m2 2 Ref. 5669

Appartement/In borgo
Op de heuvels van het Lago Maggiore in het dorp Nebbiuno ligt deze mooie attico met meerzicht. Het appartement bevindt zich op de gehele bovenste verdieping van een typisch landhuis.

€ 360.000

Nebbiuno

Lago Maggiore

Nebbiuno Lago Maggiore
200 m2 1250 m2 3 Ref. 5619

Villa/Boerenhuis
Lago Maggiore - Nebbiuno; In de woonwijk Poggio Radioso, op het platteland met een panoramisch uitzicht over het meer, bevindt zich deze recent gebouwde villa met maximale energie-efficiëntie. De woning is omgeven door een grote tuin waar eventueel een zwembad kan worden gebouwd.

€ 750.000

Pallanza Verbania

Lago Maggiore

Pallanza Verbania Lago Maggiore
76 m2 2 Ref. 5606

Appartement/In borgo
Pallanza - Lago Maggiore, op loopafstand van het meer en in het historisch centrum van de bekende badplaats Pallanza, uitkijkend op een mooi plein, bieden wij een ruim 2 slaapkamer appartement met garage aan. Goede investering voor eigengebruik en vakantie verhuur.

€ 170.000

Belgirate

Lago Maggiore

Belgirate Lago Maggiore
160 m2 4 Ref. 5562

Appartement/In borgo
Lago Maggiore- Investeer in een penthouse in het centrum van Belgirate, gelegen aan de Piemonte kust van het Lago Maggiore. De woning, met groot terras en meerzicht is in aanbouw, dit biedt de mogelijkheid de indeling en materialen zelf te kunnen kiezen waardoor u een leefruimte op maat creëert.

€ 670.000

Ponzone

Piemonte

Ponzone Piemonte
300 m2 49500 m2 3 Ref. 5557

Villa/Boerenhuis
Ongeveer 15 km ten zuiden van Acqui Terme, op een betoverende locatie, ligt dit eigendom bestaande uit twee perfect gerestaureerde natuurstenen huizen omringd door natuur. Een goed onderhouden privéweg leidt naar de huizen, beide ontwikkeld op twee niveaus. Het eerste huis bestaat uit een woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een grote badkamer op de bovenverdieping. Het tweede, een paar meter verderop, bestaat uit een keuken, woonkamer en badkamer op de begane grond en een grote slaapkamer met een groot raam en een badkamer op de bovenverdieping.

€ 475.000

Roccaverano

Piemonte

Roccaverano Piemonte
200 m2 3 Ref. 5550

Appartement/In borgo
In de gemeente Roccaverano, op ongeveer 10 minuten rijden van Monastero Bormida, in een gemakkelijk toegankelijk en uiterst panoramisch gebied, ligt dit wooncomplex verdeeld in 5 appartementen met gemeenschappelijke tuin en zwembad. Het te koop aangeboden appartement is het centrale appartement en is verdeeld over drie niveaus met een totale oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

€ 270.000

Stresa

Lago Maggiore

Stresa Lago Maggiore
59 m2 1 Ref. 5546

Appartement/In borgo
In de residentie 'VerdeLago', op slechts 5 minuten van Stresa, bieden wij dit mooie appartement aan met groot terras met uitzicht op het Lago Maggiore. De residentie in uitstekende staat heeft een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin en een groot zwembad.

€ 260.000