Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

4 woningen


Diano Serreta

Liguria

Diano Serreta Liguria
80 m2 160 m2 3 Ref. 5349

Dorpshuis
Charmant dorpshuis in historische centrum, aan drie zijden vrijstaand. Het huis is aan drie zijden vrijstaand en gelegen in een typische Ligurisch straaatje. Het hoofdappartement op de eerste verdieping bestaat uit woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een groot terras met prachtig uitzicht op de zee en de bergen.Op de begane grond zijn de karakteristieke kelders in nauursteen waarvan twee in gebruik zijn als gastenkamer.

€ 169.000

Airole

Liguria

Airole Liguria
80 m2 2 Ref. 4765

Appartement/In borgo
Sfeervol appartement gesitueerd op de bovenste verdieping van een klein complex: een geheel gerenoveerde voormalige pastafabriek. Prachtige open space met moderne keuken, eethoek en zitgedeelte met openslaande deuren naar het terras. Op de verdieping eronder zijn: de hal, slaapkamer, grote badkamer met bad en aparte douche en nog een kamer die zowel als werkkamer en als gastenkamer gebruikt kan worden.
In perfecte conditie, prachtige houten vloeren. Het huis wordt inclusief meubelen verkocht.

€ 248.000

Dolceacqua

Liguria

Dolceacqua Liguria
150 m2 7000 m2 4 Ref. 3959

Villa/Boerenhuis
Boven het middeleeuwse dorp Dolceacqua ligt dit perfect onderhouden grote landhuis op een toplocatie met weids uitzicht op de vallei, het oude dorp Dolceacqua en de Middellandse Zee.
Het bestaat uit 3 verdiepingen waarvan het centrale gedeelte bestaat uit een lichte woonkamer en een open keuken. Twee afzonderlijk afsluitbare deuren leiden naar twee comfortabele gastenappartementen die worden gebruikt voor B & B-doeleinden.

€ 580.000
• Verkocht

Fanghetto

Liguria

Fanghetto Liguria
207 m2 3 Ref. 3919

Dorpshuis
Dorpshuis in het karakteristieke middeleeuwse centrum van Fanghetto. Ruim dorpshuis met een gastenappartement. De ingang bereikt u via een mooi terras dat toegang geeft tot twee appartementen. Het grootste appartement is 92 m2 en biedt een woonkamer met open haard, slaapkamer, keuken, badkamer en terras. Het tweede appartement van 63 m2 bestaat uit een grote woonkamer met open keuken, badkamer en een kleine (slaap)kamer. Het terras is 52 m2 groot.

Verkocht € 175.000