Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Mocht u niet het huis vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen met u naar het huis dat voldoet aan al uw wensen. Of geef hier uw zoekprofiel aan ons door.

Aanbod en zoeken

2 woningen


Torre Melissa

Calabria

Torre Melissa Calabria
100 m2 120 m2 2 Ref. 3418

Villa/Boerenhuis Appartement/In borgo
Nieuw gerealiseerde woningen in een resort met 54 geschakelde vakantiewoningen direct aan de ionische zee met haar witte zandstranden en kristalheldere turquoise water. Alle huizen staan op minder dan een paar honderd meter van het strand en een aantal hebben zicht op zee. De woning heeft een woonkamer/eetkeuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een royaal overdekt terras van 25 m2 en een dakterras op de eerste verdieping. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zoals winkels en restaurants en een gemeenschappelijk zwembad.

€ 115.000

Torretta di Crucoli

Calabria

Torretta di Crucoli Calabria
45 m2 200 m2 2 Ref. 2518


Geschakelde appartementen in een kleinschalig appartementencomplex van 22 appartementen direct aan zee met een breed zandstrand. De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een ruimte voor een eettafel, twee slaapkamers, een badkamer en een eigen tuin en beschikken over airconditioning.

€ 70.000