Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

16 woningen


Saviner di Laste

Veneto

Saviner di Laste Veneto
720 m2 2570 m2 18 Ref. 5359

Villa/Boerenhuis
Zeer gunstig 2.570m² bouwgrond met daarop 998m³ bouwvolume te koop in Saviner di Laste (BL), in het hart van de Dolomieten, op slechts enkele minuten van de meest prestigieuze skigebieden van de Dolomiti Superski 1200 Km skipiste - 450 skiliften - 1 skipas, zoals Alleghe, Marmolada, Arabba, Cortina D'Ampezzo, Corvara in Badia en Canazei in Val di Fassa.

€ 130.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
77 m2 2 Ref. 5231

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda: Interessant als investering vanwege de bestaande verhuurstructuur waar het appartement deel vanuit maakt. Elegant driekamerappartement in een recente residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten. Het appartement heeft twee grote zeer zonnige balkons met uitzicht, met garage en skiruimte. Naast de zeer centrale ligging met een uitstekend uitzicht en de aansluiting op de skipistes, heeft het appartement als highlight ook de volledige inrichting die bij het appartement hoort.

€ 470.000

Selva di Cadore

Veneto

Selva di Cadore Veneto
244 m2 160 m2 6 Ref. 5230

Dorpshuis
Vrijstaand huis uit 1800 met twee woningen midden in het historische centrum fraaie Selva di Cadore in het Dolomiti Superski gebied: Op 5 minuten van de skipistes van het skigebied SkiCivetta, onderdeel van en verbonden met de Dolomiti Superski, met toegang tot de 1.200 km aan Superski-pistes, 450 liften met 1 skipas!

Het vrijstaande huis bestaande uit twee aparte wooneenheden met onafhankelijke ingangen, dus daarmee zeer geschikt voor verhuur. Bij de verkoop hoort ook een garage en een nabij gelegen grondstukwat goed als privé-parkeerplaats kan dienen. Naast de zeer centrale ligging naast het gemeentehuis en de kerk, heeft het een uitstekend uitzicht op de schitterende omliggende natuur en natuurlijk een supergoede aansluiting op de skipistes.

€ 270.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
83 m2 2 Ref. 5228

Appartement/In borgo
SKI IN - SKI OUT in Arabba on the famous Sella Ronda. One can access the 1,200 km of Superski slopes, 450 lifts on 1 ski pass directly starting from your home. Elegant two-bedroom apartment on the second floor of a recent residence in the centre of Arabba in the heart of the Dolomites. The apartment has two large sunny balconies, a private enclosed garage, and a private ski room.

€ 740.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
192 m2 4 Ref. 5220

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop vijfkamerappartement Caurchevel in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 1.980.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
134 m2 3 Ref. 5219

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop vierkamerappartement Lech in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 1.265.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
115 m2 3 Ref. 5218

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop vierkamerappartement Zurs in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 1.098.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
92 m2 2 Ref. 5217

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop driekamerappartement Davos in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 795.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
90 m2 2 Ref. 5216

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop driekamerappartement Vais in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 730.000

Arabba

Veneto

Arabba Veneto
92 m2 2 Ref. 5215

Appartement/In borgo
SKI IN SKI OUT in Arabba aan de Sella Ronda.
Te koop driekamerappartement Niseko in een nieuwe residence in het centrum van Arabba in het hart van de Dolomieten, één van de laatst mogelijke nieuwe residences direct aan de skipiste, intelligente woning uitgerust met domotica (gebouwautomatisering), op afstand bedienbaar, elektrische rolluiken, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, mechanisch luchtverversingssysteem, ondergrondse garage en buitenparkeerplaats.

€ 700.000