Caudino

Le Marche

300 m2 5000 m2 6 2 Ref. 5302
 • Villa/Boerenhuis
 • Panoramisch uitzicht
 • 35 km van zee
 • 7 km van dorp
 • Tuin
 • Balkon
 • CV
 • Open Haard
 • Garage: nee, wel parkeerplaats
 • Gastenverblijf: Te realiseren
 • Zwembad: Te realiseren
 • Status: Beschikbaar

Te midden van de glooiende velden en bossen ligt deze ruime en solide woning, op nog geen 7 km afstand van de dichtstbijzijnde voorzieningen, in de gemeente Arcevia, provincie Ancona. Totale rust gegarandeerd in deze prachtige, groene omgeving, terwijl men via een privéweggetje van 300 m, direct de zeer rustige openbare, geasfalteerde weg bereikt.

Deze sfeervolle woning (300 m²) bestaat uit 3 verdiepingen: 2 woon/zitkamers, woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, en op de ruime, hoge zolder zijn er nog 2 slaapkamers te realiseren. Verwarming is centraal geregeld, maar ook zijn er 2 houtkachels aanwezig. Onder het huis, waar ooit de stal was, bevindt zich een zeer ruime werkplaats. In de tuin staat een grote oude hooischuur, die gerestaureerd zou kunnen worden, en eventueel omgebouwd kan worden tot een groot appartement. De vlakke tuin van 5.000 m² is zeer geschikt voor de realisatie van een zwembad, en er staan veel bomen en struiken van diverse variëteit, wat enigszins het uitzicht over de heuvels belemmerd, maar een wijder uitzicht kan eenvoudig gecreëerd worden door wat van de beplanting te verwijderen. 

Aan de achtergevel van het huis bevindt zich een ander pand: dit huisje is 5 jaar geleden "van de bank gekocht", maar de nieuwe eigenaar heeft zich in de afgelopen 5 jaar niet meer laten zien, en de woning staat dus leeg. De huidige eigenaars weten alleen dat de eigenaar zich in het zuiden van Italië bevindt, en dat er geen verdere restauratieplannen zijn voor het pand. De te koop staande woning is echter zo gesitueerd dat volledige privacy gegarandeerd is. 

De woning is direct bewoonbaar (elektra, water en gas zijn aangesloten, houten ramen van zeer goede kwaliteit met dubbel glas, geïsoleerd dak), en kan een heerlijke vakantiewoning worden voor degene die van rust en privacy houdt, met op slechts een half uur rijden naar de Adriatische kust, en veel middeleeuwse dorpjes en steden in de nabijheid, waar vriendelijkheid en lekker eten hoog in het vaandel staan. Voor de prijs van € 190.000 heeft men een zeer ruime woning met veel mogelijkheden om er een ideaal vakantiehuis van te maken, dat evt. ook heel geschikt is voor permanente woning. 

 

Afstand Pergola: 7 km

Afstand Arcevia: 7 km

Afstand San Lorenzo in Campo: 12 km 

Afstand Adriatische kust: 35 km

Misschien ook interessant?

Bekijk deze selectie van alternatieven:

In regio Le Marche

Castelleone di Suasa

Le Marche

500 m2 4900 m2 Ref. 5812

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Direct te bewonen gerestaureerd countryhouse gelegen in Castelleone di Suasa in Le Marche, provincie Ancona, bestaande uit 6 appartementen, waarvan het eigenaarsappartement gesitueerd is op de eerste verdieping.

€ 695.000

Cossignano

Le Marche

200 m2 5000 m2 Ref. 5785

Villa/Boerenhuis
Casa Sole is een unieke kans om een nieuw gebouw te kopen in een prachtige omgeving. Dit pand, dat zich in de buurt van Cossignano en de kust bevindt, wordt momenteel volledig gerenoveerd om het om te toveren tot een modern en comfortabel huis. Het huis heeft twee verdiepingen en een totale oppervlakte van 200 m2, plus een ruim perceel van 5000 m2.

€ 650.000

Van hetzelfde type

Castelleone di Suasa

Le Marche

500 m2 4900 m2 Ref. 5812

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Direct te bewonen gerestaureerd countryhouse gelegen in Castelleone di Suasa in Le Marche, provincie Ancona, bestaande uit 6 appartementen, waarvan het eigenaarsappartement gesitueerd is op de eerste verdieping.

€ 695.000

Sarteano

Toscana

450 m2 45680 m2 Ref. 5810

Villa/Boerenhuis
Charmante stenen boerderij met zwembad, dependance en olijfgaard in de prachtige omgeving van Sarteano (Siena), vlakbij de beroemde Val d'Orcia. De woonboerderij is in een authentieke Toscaanse stijl gerenoveerd.

€ 1.490.000

In dezelfde prijsklasse

Ceglie Messapica

Puglia

35 m2 8300 m2 Ref. 5789

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Trullo met 4 koepels in uitstekende structurele staat, maar moet worden afgewerkt, op een panoramische locatie in Ceglie Messapica. De trullo ligt in het hart van de beroemde Valle d’Itria, één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Puglia. Uitstekend pand voor degenen die een typisch Apulisch vakantiehuis willen creëren. 

€ 125.000