Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

64 woningen


Nocco

Lago Maggiore

Nocco Lago Maggiore
65 m2 100 m2 2 Ref. 5848

Appartement/In borgo
Driekamerappartement op de begane grond met tuin – A. Nu te reserveren op de heuvels van Stresa in het dorp Nocco, gemeente Gignese staan deze nieuw gebouwde appartementen met prachtig uitzicht over het meer. Meerdere appartementen beschikbaar, zeer geschikt als vakantie-huis voor eigen gebruik of voor de vakantieverhuur. Neem contact op voor meer info.

€ 265.000

Nocco

Lago Maggiore

Nocco Lago Maggiore
54 m2 1 Ref. 5832

Appartement/In borgo
Appartement op de eerste verdieping met zolder – B. Nu te reserveren op de heuvels van Stresa in het dorp Nocco, gemeente Gignese staan deze nieuw gebouwde appartementen met prachtig uitzicht over het meer. Meerdere appartementen beschikbaar, zeer geschikt als vakantie-huis voor eigen gebruik of voor de vakantieverhuur. Neem contact op voor meer info.

€ 240.000

Agra

Lago Maggiore

Agra Lago Maggiore
130 m2 800 m2 3 Ref. 5831

Villa/Boerenhuis
Betoverende kleine villa met zwembad en schitterend meerzicht in Vignone, gelegen in het pittoreske stadje Agra, beschikt over twee overdekte parkeerplaatsen en biedt een rustig toevluchtsoord, ideaal voor liefhebbers van natuur en rust.

€ 470.000

Trarego Viggiona

Lago Maggiore

Trarego Viggiona Lago Maggiore
100 m2 50 m2 2 Ref. 5814

Appartement/In borgo
In Trarego Viggiona op de heuvel boven Cannero Riviera bevindt zich dit gloednieuw wooncomplex in aanbouw met 3 luxe appartementen van gelijke afmetingen. Alle 3 de appartementen beschikken over een eigen stuk tuin een groot doorlopend terras en eigen garage. Hoogwaardige materialen en luxe afwerking. Adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore.

Prijs op aanvraag

Laveno Mombello

Lago Maggiore

Laveno Mombello Lago Maggiore
158 m2 9000 m2 4 Ref. 5787

Villa/Boerenhuis
Laveno Mombello, op de meest populaire heuvel van Laveno, 'Monteggia' bieden wij deze elegante vrijstaande villa met schitterend meerzicht aan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen met een oppervlakte van ongeveer 160 vierkante meter en omgeven door een grote tuin.

€ 590.000

Gignese

Lago Maggiore

Gignese Lago Maggiore
126 m2 45 m2 3 Ref. 5780

Villa/Boerenhuis
Nu te reserveren op de heuvels boven Stresa in het dorp Gignese 5 luxe nog te voltooien villa's, met schitterend meerzicht. De villa's worden turn-key opgeleverd met hoogwaardige afwerkingen, mogelijkheid om extra specifieke afwerkingen te kiezen, aanleg voor een open haard en bij de 3 slaapkamer woningen mogelijkheid tot aanleg zwembad. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en er bestaat de mogelijkheid om een eigen garage in het complex aan te kopen. Zeer geschikt om permanent te bewonen of als vakantie-huis voor eigen gebruik of voor de vakantieverhuur.

€ 550.000

Alpino - Stresa

Lago Maggiore

Alpino - Stresa Lago Maggiore
90 m2 2 Ref. 5746

Appartement/In borgo
In Alpino - Stresa, een van de mooiste en meest panoramische heuvels in het Piemontese deel van het Lago Maggiore, staat dit appartement in deze historische villa gelegen in een groot park met eeuwenoude bomen te koop. Het betreft een mooi onderhouden 2 slaapkamer appartement op de derde verdieping omgeven door groen met meerzicht, ideaal voor natuur liefhebbers.

€ 249.000

Alpino Stresa

Lago Maggiore

Alpino Stresa Lago Maggiore
64 m2 1 Ref. 5745

Appartement/In borgo
In Alpino - Stresa, een van de mooiste en meest panoramische heuvels in het Piemontese deel van het Lago Maggiore, staat dit appartement in deze historische villa gelegen in een groot park met eeuwenoude bomen te koop. Het betreft een mooi onderhouden 1 slaapkamer appartement omgeven door groen, ideaal voor natuur liefhebbers.

€ 185.000

Stresa

Lago Maggiore

Stresa Lago Maggiore
314 m2 1400 m2 3 Ref. 5744

Villa/Boerenhuis
Moderne nog af te werken villa, perfect gerenoveerd en afgewerkt opgeleverd, zonder meubels. De designvilla ligt op de eerste heuvel boven Stresa aan het Lago Maggiore, op slechts 3 kilometer van het centrum met een prachtig uitzicht op het meer.

€ 1.200.000