Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

270 woningen


Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
190 m2 15000 m2 5 Ref. 5133

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Fantastische woning bestaande uit een boerenwoning met trullo (agriturismo) te koop op het platteland van de gemeente Ostuni. De dichtstbijzijnde stad is Carovigno. De woning is voorzien van alle gemakken en een prachtig verwarmd zoutwater overloopzwembad.

Het pand is in uitstekende staat en perfect voor toeristische verhuur.

De ligging is ideaal, niet ver van de mooiste stranden van de Adriatische Zee, interessante steden om te bezoeken en op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven del Salento in Brindisi. 

€ 785.000

Torre Santa Sabina

Puglia

Torre Santa Sabina Puglia
67 m2 2 Ref. 5132

Villa/Boerenhuis
Te koop in de badplaats Torre Santa Sabina, een wijk van de gemeente Carovigno, een kleine villa met twee verdiepingen met twee slaapkamers en twee badkamers.

De villa is ideaal voor strandliefhebbers, aangezien de Adriatische Zee op slechts 400 meter afstand ligt.

Uitstekend onroerend goed voor privégebruik, maar ook voor toeristische verhuur. 

€ 145.000

Pantanagianni

Puglia

Pantanagianni Puglia
65 m2 2 Ref. 5131

Appartement/In borgo
Te koop in de badplaats Pantanagianni - gemeente Carovigno - op slechts 500 meter van de prachtige stranden, een appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en een badkamer.

Het appartement is ideaal voor liefhebbers van de zee en is ook interessant voor toeristische verhuur.

Uitstekende prijs!!! 

€ 130.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
300 m2 30000 m2 8 Ref. 5129

Villa/Boerenhuis B&B/Agriturismo
Te koop in het prachtige landschap van de beroemde "Witte Stad" Ostuni een prachtig pand bestaande uit twee nieuw gebouwde villa's en twee volledig gerenoveerde Saraceense trulli op een perceel van circa 3 hectare met zwembad.

De woning is geschikt als vakantiewoning voor eigen gebruik, maar zeker ook zeer interessant voor toeristische verhuur. Uitstekende woning in één van de meest populaire gebieden van Puglia!!! 

€ 840.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
230 m2 1500 m2 4 Ref. 5128

Villa/Boerenhuis
Te koop op het platteland van Ostuni, een duplexwoning van ongeveer 230 m².

Uitstekende woning ook voor toeristische verhuur, gezien de ligging op slechts 1½ kilometer van Ostuni en ongeveer 10 kilometer van de prachtige stranden van de Adriatische Zee. 

€ 290.000

Marina di Ostuni

Puglia

Marina di Ostuni Puglia
180 m2 300 m2 5 Ref. 5127

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Te koop een villa op twee verdiepingen en georganiseerd als twee appartementen aan de Adriatische Zee in de zone Marina di Ostuni.

De woning is ideaal voor liefhebbers van zee en strand. Uitstekend onroerend goed voor privégebruik, maar ook voor toeristische verhuur. 

€ 250.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
45 m2 8000 m2 2 Ref. 5124

Villa/Boerenhuis
Te koop op het prachtige platteland van de beroemde "Witte Stad" Ostuni, een volledig gerenoveerde Saraceense trullo en een apart geprefabriceerd gebouw bestaande uit een slaapkamer en badkamer.

Ideale locatie in het hart van de Valle d’Itria, met veel bezienswaardigheden op korte afstand. De stranden van de Adriatische Zee liggen op ongeveer 20 minuten rijden met de auto. 

€ 125.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
80 m2 1 Ref. 5123

Dorpshuis
Woning van natuursteen van ongeveer 80 m², begane grond en kelderverdieping, met een slaapkamer en een badkamer, vlakbij het prachtige historische centrum van de beroemde "Witte Stad" Ostuni, één van de toeristische bestemmingen bij uitstek in Puglia.

De woning is volledig gerenoveerd en ligt op een geweldige locatie dicht bij bars, restaurants en winkels. De stranden van de Adriatische Zee liggen op ongeveer 8 kilometer afstand. De internationale luchthaven van Brindisi ligt op ongeveer 30 minuten met de auto. 

€ 115.000

Cisternino

Puglia

Cisternino Puglia
160 m2 6000 m2 2 Ref. 5122

Villa/Boerenhuis
Te koop een villa met trullo tussen Cisternino en Locorotondo in een panoramisch gebied. Het pand meet circa 160 m² en verkeert in goede staat.

Uitstekend onroerend goed voor toeristische verhuur, maar ook als vakantiewoning voor persoonlijk gebruik.

Ideale locatie voor het bezoeken van vele bezienswaardigheden zoals Cisternino, Ostuni, Ceglie Messapica, Locorotondo en Alberobello. De stranden van de Adriatische Zee zijn met de auto in ongeveer 25 minuten gemakkelijk te bereiken. 

€ 260.000

Cisternino

Puglia

Cisternino Puglia
55 m2 3000 m2 1 Ref. 5118

Villa/Boerenhuis
Te koop een kleine villa op het platteland van de gemeente Cisternino, in het centrum van de prachtige Valle d’Itria, één van de meest populaire gebieden van Puglia.

De woning is uitermate geschikt voor een stel die wil genieten van de rust van het Apulische platteland, maar die toch niet ver van interessante plaatsen zoals Cisternino, Ostuni en Ceglie Messapica wil zijn. Ook de prachtige zandstranden van de Adriatische kust zijn op circa 20 minuten met de auto.

Superprijs!!!

€ 139.000