Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en het plannen van bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

234 woningen


Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
150 m2 3500 m2 3 Ref. 5224

Villa/Boerenhuis
Villa te koop halverwege de heuvels en de Adriatische Zee in de gemeente Ostuni. De villa heeft drie slaapkamers en een badkamer. Het heeft 2 garages en een terras met een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee, de stad Ostuni en de heuvels. Uitstekende investering en spectaculaire locatie.

€ 335.000

Cisternino

Puglia

Cisternino Puglia
380 m2 2000 m2 4 Ref. 5223

Villa/Boerenhuis
Te koop in de beroemde Valle d'Itria, een paar kilometer van het romantische stadje Cisternino, een grote villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers. De locatie is fantastisch met een prachtig terras met uitzicht op de Valle d’Itria. Interessant onroerend goed voor privégebruik, maar ook voor toeristische verhuur, aangezien de Valle d’Itria een zeer populaire toeristische bestemming is.

€ 450.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
135 m2 30000 m2 Ref. 5208

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Te koop in het prachtige landschap tussen Ostuni, Carovigno en San Michele Salentino twee landelijke gebouwen, bestaande uit een Saraceense trullo en een boerenwoning. Het pand dient gerestaureerd te worden. Er bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen om de bestaande structuur uit te breiden, veranda's te bouwen en een zwembad van 40 m² aan te leggen. Geweldige investering!!!

€ 150.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
2 Ref. 5206

Dorpshuis
Te koop nabij de Villa Comunale van de beroemde "Witte Stad" Ostuni, een woning op meerdere verdiepingen met 2 slaapkamers en 3 badkamers. Het sterke punt van deze woning is zeker het terras met een adembenemend uitzicht op het historische centrum en de Adriatische Zee. Het historische centrum met zijn smalle steegjes en zijn witte huizen ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. Uitstekende investering voor wie volop wil genieten van dit levendige stadje.

€ 290.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
2 Ref. 5204

Dorpshuis
Te koop in het historische centrum van de toeristische trekpleister bij uitstek Ostuni, een woning op meerdere verdiepingen met 2 slaapkamers en een badkamer. Terras met een spectaculair uitzicht op zee. Uitstekende investering als vakantiehuis in één van de meest tot de verbeelding sprekende stadjes van Puglia, maar ook interessant voor toeristische verhuur in een regio met een grote stijging vanuit toeristisch oogpunt.

€ 200.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
80 m2 1500 m2 2 Ref. 5201

Villa/Boerenhuis
Op het prachtige platteland van Ostuni, de toeristische bestemming bij uitstek in Puglia, bevindt zich deze villa van ongeveer 80 m² op een perceel van ongeveer 1.500 m². De woning bestaat uit een woon-/eetkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan 1 buiten). Uitstekende woning om uw vakantie door te brengen in een regio die zeer geliefd is bij toeristen. Ook interessant voor toeristische verhuur. Goede prijs!!! 

€ 100.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
120 m2 2700 m2 3 Ref. 5200

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Te koop op het platteland van Ostuni, tussen de steden Ostuni en Martina Franca in een panoramisch gebied, een trullo met 5 koepels en een aangrenzende boerenwoning welke gerenoveerd dienen te worden om deze bewoonbaar te maken. Uitstekende gelegenheid om een fantastisch vakantiehuis te creëren met de typische bouwstijl van de regio Puglia. Na de renovatie zal de woning ook zeer interessant zijn voor toeristische verhuur gezien de ligging in de beroemde Valle d'Itria, een zeer populaire toeristische bestemming in Puglia.

€ 280.000

Ceglie Messapica

Puglia

Ceglie Messapica Puglia
80 m2 5000 m2 2 Ref. 5199

Villa/Boerenhuis
Mooie villa met 2 slaapkamers op het platteland van Ceglie Messapica. De woning is direct bewoonbaar. Uitstekende ligging te midden van verschillende leuke plaatsen om te bezoeken, zoals Ostuni, San Michele Salentino, Ceglie Messapica en San Vito dei Normanni. Het is mogelijk om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van 40 m². Goede investering voor een prima prijs.

€ 169.000

San Vito dei Normanni

Puglia

San Vito dei Normanni Puglia
230 m2 5000 m2 4 Ref. 5196

Villa/Boerenhuis
Villa op het platteland van San Vito dei Normanni bestaande uit 4 slaapkamers en 4 badkamers. De villa is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Ideale locatie in een woonwijk en op slechts 800 meter van het stadscentrum. De prachtige stranden van de Adriatische Zee bevinden zich op slechts 10 minuten met de auto.

Prijs op aanvraag

Carovigno

Puglia

Carovigno Puglia
170 m2 12000 m2 4 Ref. 5195

Villa/Boerenhuis
Te koop in een populaire omgeving van Carovigno een exclusieve villa met 4 slaapkamers, zwembad en prachtig uitzicht op zee. De woning is in uitstekende staat en direct bewoonbaar. Privacy is gegarandeerd door het omliggende perceel van 12.000 m² met prachtige olijfbomen. Perfecte investering als vakantiewoning voor eigen gebruik, maar zeker ook voor toeristische verhuur.

€ 825.000