Aanbod en zoeken

Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. Neem gerust contact op via de knop 'Vraag meer informatie aan' die u bij ieder object kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Geef dan hier vrijblijvend uw zoekprofiel aan ons door en wij sturen u onze suggesties. Of maak een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen en de werkwijze bij bezichtigingen.

Aanbod en zoeken

104 woningen


Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
73 m2 2 Ref. 4592

Appartement/In borgo
In het historische centrum van Ostuni bieden wij een typisch appartement op de eerste verdieping te koop aan. Het appartement ligt in één van de meest suggestieve en panoramische hoeken van de "Witte Stad". Het appartement verkeert in zeer goede staat en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Prachtig uitzicht over de Adriatische Zee vanaf het terras waar u mooie zomeravonden kunt doorbrengen en kunt genieten van de koelte die vanaf de zee komt.

Uitstekende investering om te verhuren aan toeristen die deze prachtige stad steeds vaker bezoeken. 

€ 350.000

Martina Franca

Puglia

Martina Franca  Puglia
299 m2 6000 m2 4 Ref. 4584

Villa/Boerenhuis
Villa in de Valle d’Itria op het platteland van de gemeente Martina Franca. De villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 299 m². Er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 en-suite), een woon- / eetkamer met open keuken, een zolder en een panoramisch terras. Het souterrain bestaat uit een hobbyruimte, een wasruimte, een kelder, een berging en een badkamer met sauna.

De villa is zeer centraal gelegen in de Valle d’Itria, 25 kilometer van de Adriatische en Ionische Zee en 60 kilometer van de internationale luchthavens van Bari en Brindisi.

€ 240.000

San Vito dei Normanni

Puglia

San Vito dei Normanni Puglia
100 m2 4200 m2 3 Ref. 4581

Villa/Boerenhuis
We bieden een "turnkey"-project aan voor een prachtige villa van 100 m² met zwembad op het platteland van San Vito dei Normanni. Het perceel meet ongeveer 4.200 m² en is omheind met droge stenen muren die kenmerkend zijn voor het Apulische platteland.

Momenteel is het nog steeds mogelijk om wijzigingen aan te brengen in de goedgekeurde bouwvergunning.

Prijs op aanvraag

San Vito dei Normanni

Puglia

San Vito dei Normanni Puglia
186 m2 3 Ref. 4580

Dorpshuis Restauratieproject
In het historische centrum van San Vito dei Normanni verkopen we een te renoveren huis met een oppervlakte van 186 m². Het huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. De bijzonderheid van het huis is ongetwijfeld de hoge plafonds met stergewelven. Het huis ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van het natuurreservaat Torre Guaceto, 10 kilometer van de prachtige stranden van Specchiolla, 14 kilometer van het historische centrum van Ostuni en 22 kilometer van de internationale luchthaven van Brindisi. 

€ 100.000

Carovigno

Puglia

Carovigno Puglia
80 m2 3765 m2 Ref. 4579

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Te koop een oude woonboerderij uit de jaren 1900 die gerestaureerd dient te worden met een perceel van ongeveer 3.765 m². Er is de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen om het bestaande gebouw met 20% uit te breiden. De woonboerderij is gelegen nabij het dorp Serranova, een wijk van de gemeente Carovigno, waar u vele voorzieningen kunt vinden, zoals een supermarkt, bar, restaurant en postkantoor.

Ideaal voor het bouwen van een klein vakantiehuis in de buurt van de mooiste stranden van de Alto Salento en op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Brindisi. 

€ 80.000

San Vito dei Normanni

Puglia

San Vito dei Normanni Puglia
265 m2 Ref. 4577

Dorpshuis Restauratieproject
Te koop een elegant te restaureren woning in het historische centrum van San Vito dei Normanni. De bijzonderheid van het huis zijn de stergewelfde plafonds, waarvan sommigen met fresco's. Uitstekende locatie op korte afstand van de Adriatische Zee, het natuurreservaat Torre Guaceto en de internationale luchthaven van Brindisi.

Uitstekende investering voor de bouw van een woonhuis maar ook voor een kleine toeristische voorziening. 

€ 160.000

Carovigno

Puglia

Carovigno Puglia
92 m2 5700 m2 2 Ref. 4576

Villa/Boerenhuis Restauratieproject
Op het prachtige platteland van Carovigno verkopen we een oude woonboerderij welke gedeeltelijk te restaureren is. Het perceel meet 5.700 m² begroeid met prachtige eeuwenoude olijfbomen. Het huisje heeft een zeer centrale ligging: 2½ kilometer van het centrum van Carovigno, 10 kilometer van Ostuni, 10 kilometer van de prachtige stranden van de Adriatische kust en slechts 25 kilometer van de internationale luchthaven van Brindisi. Een echt koopje!!!

€ 120.000

San Vito dei Normanni

Puglia

San Vito dei Normanni Puglia
130 m2 3 Ref. 4575

Appartement/In borgo
Te koop, nieuw gebouwd appartement op de begane grond (2018) in San Vito dei Normanni. Het appartement bestaat uit een grote woon/eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één in de slaapkamer) en een achtertuin.

De aangegeven prijs is EXCLUSIEF BTW, aangezien het appartement rechtstreeks van de aannemer wordt gekocht. 

€ 175.000

Ostuni

Puglia

Ostuni Puglia
115 m2 10500 m2 3 Ref. 4574

Villa/Boerenhuis
Villa met Saraceense trullo in een panoramisch gebied in Ostuni in het hart van de Valle d’Itria. De villa bestaat uit een woon /eetkamer met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De trullo bestaat uit 2 nissen, waar zich 2 eenpersoonsbedden, een kitchenette en een badkamer bevinden. Het perceel is 10.500 m² groot en beplant met olijfbomen, wijngaarden en fruitbomen. Ostuni ligt op ongeveer 4 kilometer afstand.

€ 145.000

Carovigno

Puglia

Carovigno Puglia
212 m2 3 Ref. 4573

Appartement/In borgo
Onafhankelijk appartement op de begane grond in Carovigno met directe toegang vanaf één van de hoofdstraten van de stad. Het appartement heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. Uitstekend geschikt als privéwoning, er zouden twee onafhankelijke wooneenheden kunnen worden verkregen.

Afstand van de luchthaven van Brindisi 30 km en van de prachtige stranden van Santa Sabina, een wijk van Carovigno, op 7 km afstand.

€ 150.000