Zoek en vindt uw vakantiewoning in Italië

Naast het grote aanbod van koopwoningen, kunt u bij ItaliaCasa ook terecht voor de het huren van een geweldige vakantiewoning. Wij werken hiertoe samen met Novasol, sinds 1974 een de bekendste aanbieders van hoogwaardige vakantieonderkomens in Italië.

Geniet van uw vakantie!

Een echte vakantie biedt de luxe van het genieten in een prachtige omgeving. Bij ItaliaCasa kunt u vakantiehuizen huren die hier zeer goed bij aansluiten. Dankzij het grote huizenaanbod in vrijwel heel Italië vindt u altijd dat ene huis dat aan al uw wensen voldoet, gelegen op uw ideale vakantieplek.

Exclusieve selectie

De meeste huizen zijn vrijstaande villa’s, gelegen tegen een heuvel of uitkijkend over zee. De huizen hebben vaak een zwembad en een privé-tuin waar genoten kan worden van la Dolce Vita! Ook is er een groot aanbod huizen en appartementen in verbouwde boerderijen en borghi waar u met andere vakantiegangers tuin en zwembad deelt. Ideaal voor een vakantie met (klein)kinderen of vrienden.

Italië en heel Europa!

Door onze samenwerking met Novasol kunnen we u een groot assortiment van de speciale huizen door heel Europa presenteren. Niet alleen in Italië, maar ook mooie plaatsen in Frankrijk, Griekenland, Spanje en Kroatië wachten op u om u de meest geweldige vakantie te bieden vol met plezier en ontspanning. Bent u specifiek op zoek naar een vakantiewoning aan een van de noord-Italiaanse meren?

ItaliaCasa is officieel agent van Novasol. Novasol is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de SCR. Lees meer.