Cuendet Logo
ItaliaCasa is al sinds 2004 officieel agent van Cuendet. Als Italiaanse vakantiehuis-verhuurder heeft Cuendet zich sinds haar oprichting in 1974 in Toscane ontwikkeld tot één van de bekendste aanbieders van hoogwaardige vakantieonderkomens in Italië.


Voor het team van medewerkers van Cuendet is het van groot belang om voor haar klanten de beste huizen op de markt uit te zoeken.

Cuendet treedt met haar brede aanbod van privé villa's en appartementen niet alleen maar met zwaartepunt Italië naar buiten maar ook in Frankrijk, Spanje, Kroatië en Griekenland. Het veelzijdige aanbod reikt van uitzonderlijke luxueuze villa's met eigen zwembad in mondaine vakantiegebieden tot zelfs verstopte plaatsen in de wijnbergen van Toscane.
Alle aangeboden luxe verblijven hebben gemeen, dat zij door Cuendet of door gelieerde ondernemingen worden bezichtigd en gecategoriseerd. Op deze wijze er worden ingestaan voor de kwaliteit van het aanbod.

Cuendet is sinds enkele jaren onderdeel van Novasol AS, een international bedrijf met dochterondernemingen in een diverse landen, kantoren in populaire vakantiegebieden en honderden medewerkers. NOVASOL is lid van de Wyndham Worldwide Group, een van de belangrijkste leisure ondernemingen ter wereld en genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: WYN).

Natuurlijk is Cuendet met haar moedermaatschappij Novasol aangesloten bij de ANVR, de SGR (Stichting Garantiefonds Reizen) en de SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).
Onze regio's

Op zoek naar uw droomhuis in een van deze gebieden?